Segítséget kér a hétfői balesetben elhunyt vétlen sofőr családja

Újpest

A nyilvánossághoz fordult az elhunyt férfi nevelt fia, aki most a közösségi médián keresztül fordult segítségért.

A nevelt fia, Hujbert Ádám által kiadott közlemény mély fájdalmat és megrendülést tükröz. A család nehéz helyzetben van, hiszen a 45 éves férfi halála mellett jelentős anyagi terhekkel is szembesülnek. A közlemény szerint a családfő halála után súlyos hitelteher nehezedik a hozzátartozókra, és most azonnali pénzügyi segítségre van szükségük a temetési költségek és egyéb kiadások fedezésére.

Az adománygyűjtés célja, hogy a közösség erejével enyhítsenek a család anyagi terhein és segítsék őket ebben a rendkívül nehéz időszakban. A nevelt fia arra kéri az embereket, hogy osszák meg a közösségi médiában közzétett felhívását, és támogassák őket akár egy kisebb összeggel is.

A család a következő bankszámlaszámra fogadja a támogatásokat:

Kedvezményezett: Szalai Rita
Bankszámlaszám: 11600006 00000001 99419197
Közlemény: adomány

Emellett a Reményfutam Közhasznú Alapítványon keresztül is lehet segíteni, ennek a weboldala pedig IDE KATTINTVA érhető el.

Ez a kezdeményezés nemcsak a család anyagi helyzetének javítását célozza, hanem az apa emlékének megőrzését is szolgálja. A közösségi támogatás és az összefogás ilyen időkben különösen fontos, és reményt nyújt azok számára, akik tragédiák áldozataivá válnak.

A család és a közösség reménykedik abban, hogy ezen összefogás révén sikerül fedezniük a szükséges költségeket, és valamennyire enyhíteni tudják a család fájdalmát és nehézségeit ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban.

Megkerestük az ügyben Újpest Önkormányzatát is. Déri Tibor polgármester levelében azt írta, hogy a baleset másnapján haladéktalanul felvették a kapcsolatot a családdal, azonnal felajánlották segítségünket. A család számára szakpszichológusok segítenek, illetve a szociális rendelet alapján egyéb anyagi segítséget is ad az önkormányzat.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük