Újra jön a sportparti, főzőversennyel

önkormányzat sport

Október elsején, szombaton 9 és 16 óra között ismét sportpartit rendez az önkormányzat. A helyszín az UTE Bánka Kristóf Sportközpontja. A rendezvény ingyen látogatható.

A programok reggel kilenckor indulnak. Többek között pontgyűjtő versennyel, kispályás focitornával, kreatív kézműves foglalkoztatóval és gyerekjátszóval várják a látogatókat. A konyhaművészek főzőversenyen mérhetik össze tudásukat, feladatuk ezúttal a legjobb slambuc elkészítése.

A kispályás labdarúgó tornát felnőtt férfi csapatok részére írták ki. Játékforma: 5+1 fő (+4 tartalék). Lebonyolítási forma: csoportos körmérkőzés + rájátszás. Minden csapatnak 1 darab játékra alkalmas labdát kell biztosítani. A játékosok csak torna-, edző-, vagy hernyótalpas cipőben játszhatnak. 

A főzőverseny résztvevőinek biztosítva lesz: tűzrakó hely, tűzifa, 1 db asztal, 2 db pad, 2 kg burgonya, 0,5 kg lebbencstészta, 25 dkg füstölt mangalica szalonna. A felsoroltakon kívül a főzéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat mindenki hozza magával. Az alapanyagok átvétele 9 órakor, az étel zsűrizése 12 órakor kezdődik.

Nevezés:

A felnőtt kispályás labdarúgásra, a kidobós kupára és a főzőversenyre előzetesen jelentkezni lehet a Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályán a 231-3101 (116, 120 mellék) telefonszámon, vagy ezen űrlap kitöltésével. A jelentkezéskor az újpesti csapatok előnyben részesülnek!

Parkolás:

Parkolásra kizárólag az UTE Bánka Kristóf Sportközponton kívül, a Fiumei út páros oldalán, az úttest egy oldalán van lehetőség.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük