Megérkeztek a Főtér park játszóterének játszóeszközei

Újpest

Trippon Norbert alpolgármester, a város polgármesterjelöltje bejelentette, hogy megérkeztek a város szívében található Főtér park új játszóterének játszóeszközei.

A közösségi oldalán megosztott bejegyzés szerint a városközponti parkban hamarosan megnyíló játszótér közel 1000 négyzetméteres területen kínál majd kikapcsolódási lehetőséget a különböző korosztályok számára. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy mindenki megtalálja a számára ideális szórakozási lehetőséget, legyen szó akár pihenésről, játékról vagy a természet élvezetéről.

A játszótér kiemelt elemei között szerepel egy multifunkciós játszóvár, amely a kalandvágyó gyerekeket célozza meg, valamint többféle hinta, amely a kisebbek és nagyobbak igényeit is kielégíti. Egy óriás homokozó is helyet kapott a területen, ami garantáltan órákra leköti a gyerekeket. A legkisebbeket egy játszóház csúszdával várja, amely biztonságos és izgalmas kikapcsolódást nyújt számukra.

Nem maradhat el a forgó tölcsér és a trambulin sem, amelyek a mozgás szerelmeseinek ígérnek felejthetetlen élményeket. A park gondos tervezése során kiemelt figyelmet kapott a kényelem is: több pad és piknikasztal szolgálja majd a látogatók kényelmét, így a családok pikniktakaróval érkezve is élvezhetik a park zöldfelületeit.

Trippon Norbert alpolgármester, polgármesterjelölt elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Főtér parkban létrejövő új játszótér nem csak egy játékteret, hanem egy közösségi találkozóhelyet is kínál a város lakói számára. Ez a fejlesztés kiváló példája annak, hogy városunkban mennyire fontos a családok és a közösség összetartása. Várjuk szeretettel a kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy fedezzék fel és élvezzék majd a park új, hamarosan elkészülő játszóterét.”

A játszótér várhatóan a közeljövőben nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, így a város lakói már most kezdhetik számolni a napokat, amíg maguk is kipróbálhatják a park új attrakcióját.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük