Módosul a 126-os és a 296-os autóbusz útvonala a Futó- és Kerékpáros Fesztivál miatt

Közlekedés Újpest

A 126-os és a 296-os autóbusz 2018. szeptember 29-én (szombaton) 8 és 14 óra között módosított útvonalon halad, mert a IV. kerületben – Káposztásmegyeren – a Farkaserdő utcát az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál miatt lezárják. A Megyeri úton közlekedő 30-as és 230-as autóbusz forgalmában néhány perces forgalomkorlátozás várható.

A 126-os és a 296-os autóbusz a Dunakeszi, Auchan áruház felé; illetve a Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Káposztásmegyer, Szilas-patak végállomástól; illetve megállóhelytől a Farkaserdő utca érintése helyett a Külső Szilágyi úton halad, és nem érinti a Hajló utca, a Művelődési Központ, a Gimnázium, a Dunakeszi utca, a Kordován tér, a Szíjgyártó utca, a Homoktövis utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 914-es autóbusz Óceán-árok utca, Galopp utca, Járműtelep utca Bőröndös utca, Bőrfestő utca megállóhelyén állnak meg. A 296-os autóbusz a Káposztásmegyer, Szilas-patak irányú Művelődési Központ és Hajló utca megállóhelyeit változatlanul érinti.

A 126-os és a 296-os autóbusz a Káposztásmegyer, Szilas-patak felé; illetve az Újpalota, Szentmihályi út felé a Sárpatak utca megállóhelyet követően a Külső Szilágyi úton keresztül közelíti meg Káposztásmegyer, Szilas-patak végállomást; illetve megállóhelyet, és nem érinti Homoktövis utca (Óvoda), a Szíjgyártó utca, a Kordován tér, a Dunakeszi utca, a Gimnázium, a Művelődési Központ és a Hajló utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 914-es autóbusz Bőrfestő utca, Bőröndös utca, Járműtelep utca és Óceán-árok utca megállóhelyén áll meg.

Forrás: bkk.hu

Kép: wikipedia.com

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük