Megszűnik a Pesti Tv

közélet

Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról, hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott Pesti Tv. Nem sokkal később azonban Huth Gergely, a kormánypárti csatorna programigazgatója elismerte a Pesti Srácokon, hogy „Pesti TV kiadója, a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat, hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik”. A Progress Media felét Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Index tulajdonosa birtokolja, a másik felét pedig egy Bizalom Vagyonkezelő Kft. nevű cég, ami pedig Mészáros Lőrinc pénzét forgatja.

Huth nem fűzött semmit a tévéje megszüntetéséhez, a hírt is csak egyszerű frissítésként említette meg egy olyan cikkben, ami a Századvég felmérése alapján épp a Pesti Tv erősödését bizonygatta. A programigazgató egyben meghirdette a tévé búcsúbuliját.

Eredetileg csak a PestiSrácok.hu tízéves születésnapját szerettük volna megünnepelni május 21-én, szombaton a budai Gesztenyéskertben, de az új híreknek megfelelően a Pesti TV búcsúbulija is lesz az esemény” – írta Huth, aki azt ígéri, ott felidézik a nagy pillanatokat.

Forrás: 444.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük