Bemutatta államfői csapatát Novák Katalin, május 14-én kinyitja a Sándor palotát

közélet

Novák Katalin a Facebook oldalán mutatta be elnöki csapatát, köztük Schanda Tamást, Altusz Kristófot, Ekler Gergelyt. 

Holnap átveszem Magyarország köztársasági elnöki tisztségét – posztolta a Facebook oldalán Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, és bemutatta csapatát. 

“A felelősségteljes és megtisztelő feladat ellátásában elsősorban Ekler Gergely hivatalvezetőre és Schanda Tamás kabinetfőnökre támaszkodom majd.

Diplomáciai kérdésekben Altusz Kristóf, protokollfőnökként Manno István segíti a munkámat. A köztársasági elnöki kommunikációért Volf-Nagy Tünde felel.

Főhadsegédként Kun Szabó István vezérőrnagyra, az alkotmányosság és a jog területén dr. Módos Mátyásra számítok.

A Sándor-palota tervezésért és elemzésért felelős vezetőjeként Király András dolgozik majd. A gazdasági igazgatóságot Kreutzer Richárd, az elnöki titkárságot Vicze Katalin irányítja.

Az új kollégák mellett természetesen számítok a Sándor-palota korábbi munkatársainak tapasztalatára is” – írta a közösségi oldalán.

Megnyitom a Sándor-palota kapuit

Holnap hivatalba lépek, de az ünnepélyes beiktatási ünnepség szombaton, május 14-én lesz: a Kálvin téri református templomban tartott ökumenikus istentisztelettel kezdődik, majd a Kossuth téren folytatódik – posztolta. “Délután megnyitom a Sándor-palota kapuit. Mindenkit szeretettel várok!” – írta Novák Katalin. 

atv.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük