Tóth Gabi: Hagyjatok békén, szálljatok le rólam!

bulvár

Tóth Gabi az Instagram-oldalán dühös videókban kelt ki azok ellen, akik kritizálták, amiért nem vett részt a tartalomgyártók Hősök terén tartott tüntetésén – vette észre a 24.hu. Az énekesnő elmondta, hogy „naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok.”

Tóth Gabi közölte:

Tényleg: meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el? Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam!

Tóth Gabi egy nappal az előző hét pénteken tartott tüntetés előtt egy nappal egy kommentre válaszolva mondta el Instagram-oldalán, hogy nem vesz részt a demonstráción, amit a pedofilvédő K. Endrének adott elnöki kegyelem váltott ki. Az énekesnő akkor közölte:

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt.”

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük