A miniszterelnök főtanácsadója szerint Arnold Schwarzenegger támogatja Orbán Viktort

bulvár közélet politika

A Fidesz országgyűlési képviselője és a világhírű színész Bécsben találkozott egymással, fotózkodtak is. A politikus állítja, a színész imádja Magyarországot és támogatja Orbán Viktort is.

Arnold Schwarzenegger imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort” – írta posztjában a fideszes Nyitrai Zsolt, miután lőtt egy közös képet osztrák származású amerikai színésszel.

Erre Bécs egykori császári palotájában, a Hofburg Palaceban került sor, a hatalmas találkozót egy képpel is megörökítették. A képviselő posztjából kiderül, hogy Schwarzeneggernek ajándékot is adott, a színészt egy „jófajta magyar borválogatással” lepte meg. 

Arnoldot nagyon tisztelem, mert amibe belefogott abban a csúcsra ért: sport, filmezés, politika. Ezt tessék utána csinálni! 

– írta Nyitrai a Facebookon.

A politikus a Bors megkeresésére elmondta, Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak Magyarország Kormánya. Hozzátette, közel egy évtizede indított egy zöld mozgalmat és alapítványt, ennek a konferenciájára kapott meghívást. De elárulta azt is, hogy közös barátjuk volt Andy Vajna, akivel Nyitrai szavaival élve „minden idők legjobb folytatását”, a Terminátor 2-t forgatták.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük