150 forintos napijeggyel ünnepli appja születésnapját a BKK

Budapest

Két éve jelent meg a BudapestGO alkalmazás, akciós jegyárral és nyereményjátékkal ünnepel a BKK.

Akciós jeggyel ünnepli a BudapestGO kétéves évfordulóját a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Február 14-én 150 forintért lehet napijegyet vásárolni, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a járatokon.

Az születésnapi akciós jegyet már február 12-én meg lehet venni a BudapestGO-ban – amely, mint emlékeztettek, tavaly elnyerte az Év applikációja-díjat is –, valamint a többi mobiljegyet árusító alkalmazásban, viszont kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel.

A BKK azt írta: „a BudapestGO szüliNAPIjegy Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatokon és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes”.

A cég instagramos nyereményjátékot is hirdetett a születésnapi akcióhoz kapcsolódóan. Azok, akik saját nyilvános Instagram-oldalukon közzétesznek egy storyt a bkkbudapest Instagram-oldalán elérhető sablon felhasználásával február 14-én 8 óra és 15-én 8 óra között, részt vehetnek egy sorsorláson, amelyen a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park által felajánlott programokat sorsolnak ki közöttük.

A BKK közleménye szerint folyamatosan nő a BudapestGO felhasználóinak száma, átlagban havi 1,2 millióan, összesen pedig már 1,8 millióan regisztráltak, és már több mint 4,4 milliónál jár a letöltések száma. Havonta 4 millió útvonalat terveznek az applikációban, a bevezetése óta pedig összesen több mint 10 millió digitális vonaljeggyel utaztak a közlekedők.

A BKK jegyértékesítésében már közel 40 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya, és bérletet is egyre többen vesznek itt: a felnőttbérletek 34 százalékát, a diákbérleteknek pedig a 40 százalékát használják okostelefonjukon az utasok.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük