A nők után a zsidókat vette célba Wintermantel

politika Újpest

Elhisszük, hogy nehéz egy bebetonozottnak hitt hatalamból kiesni, főleg ha embernek még takargatnivalója is akad. A hatalom elvesztése azonban a jelek szerint nem jár együtt a hatalmi gőg és mások lekezelésének elvesztésével, meg a más embertársaink számára sértő megnyilvánulások abbahagyásával. Nemrég több hazai médium között az Újpesti Hírmondó is beszámolt arról, hogy Wintermantel Zsolt Facebook oldalán nőket sértő fotót posztolt:

Mert a nőknek ez a dolguk, ugye Wintermantel?

Még le sem csengett a felháborodás, most Wintermantel zsidózik egyet posztjában, hiszen a jelek szerint Újpest átadás-átvételéről zsidóviccek nélkül nem is lehetne írni. Idézet a posztból:
Habár Újpest vagyona egyáltalán nem vicc, azért hadd ajánljak az új városvezetés figyelmébe egy tanulságos régi viccet:
Kohn elmegy a rabbihoz tanácsot kérni:
– Rabbi, mit tegyek? Hiányzik a kasszából 1000 dollár!
– Tedd vissza, fiam…

De nem csodálkozhatunk, elvégre a nőknek alpárian beszóló, zsidóviccező Wintermantel szép társaságban van pártjában, a Fideszben, ahol ilyen alakok ülnek:

– nőverő polgármester
Balogh József fülöpházai polgármester ellen még 2013-ban kezdett nyomozni az ügyészség, azután, hogy a kórház jelezte a rendőrségnek: a politikus élettársa súlyos sérülésekkel került hozzájuk ellátásra. A vádirat szerint a fideszes politikus rátámadt az asszonyra, ittas állapotban, ököllel ütlegelte őt, végül a terasz fakorlátjához csapta a fejét. Orrcsonttörés, többszörös járomcsonttörés és sérülésekkel került kórházba.  A nőverő polgármester azt estről azt nyilatkozta, hogy élettársa a család vak komondorán esett át, így sérült meg. Később meggondolta magát, és beismerő vallomást tett. A bíróság pedig szépen elítélte, ahonnan a 24.hu szerint nevetve távozott.

– magánokirat hamisító fővárosi alpolgármester
Bitvai Nándor, a XV. kerület volt alpolgármestere elkövette a magánokirat-hamisítás vétségét-írja a HVG. Azt nem sikerült bizonyítani, hogy Bitvai hamisította volna az aláírásokat, azt viszont igen, hogy tudhatott a hamisításról, így visszaélt az okiratokkal. Az ügyészség szerint súlyosbító tényező, hogy ezt folytatólagosan követte el éveken keresztül.

sikkasztásban bűnsegéd a pécsi képviselőnő
Fodor Ibolyáról az RTL Klub derítette ki, hogy korábban jogerősen elítélték sikkasztásért bűnsegédként, azt pedig a hvg.hu írta meg először, hogy a képviselő asszony egy hozzá kritikusan viszonyuló Facebook-felhasználót fenyegetett meg. 

a Keletiben hamis pénzzel csencselő ifi Fideszes
Veres Áron első fokon 1 év 6 hónap börtönt kapott. 2015 februárjában bukott le, miután a Keleti pályaudvarnál megpróbált beváltani egy hamis százeuróst. A pénzváltó észlelte, hogy a bankjegy hamis, és bár Veress Áron el akart menekülni, a rendőrök elfogták. Ruházatának átvizsgálásakor további hamis bankjegyeket találtak nála, majd lakásán is volt egy kevés hamis suska.

aki bebetonozta áldozatát
A rendőrség őrizetbe vette, és emberölési ügyben gyanúsítottként hallgatta ki Gál Rolandot, Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét-írta a Blikk Az önkormányzati munkát szakértőre bízta a Fidesz, Gál  volt 2010–14 között az önkormányzat közbiztonsági bizottságának az elnöke. 

És akkor még nem is beszéltünk a Voldermortnak becézett Mengyi Rolandról vagy a még tárgyalás előtt álló Simonka Györgyről. Ebből a társaságból Wintermantel nem lóg ki.

Forrás: Facebook, R. T., Balramagyar, Fotó: Facebook

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük