Még Gordon Ramsay sem találna kivetnivalót a Homoktövis bölcsi új konyhájában

Újpest

Vadonatúj konyha a Homoktövis Bölcsődében!” -hívta fel a figyelmet Trippon Norbert alpolgármester tegnap esti posztjában. Egy teljesen új, modern, minden előírásnak és szakmai elvárásnak megfelelő konyhát alakított ki az önkormányzat nagyobb részt saját, kisebb részt pályázati forrásból.

Ahogyan a fotókon is látszik, korszerű, nagy kapacitású berendezések kerültek beépítésre: sütők, főzőüstök, hűtők, főzőzsámoly, párologtatók, mosogatógép, légtechnika, olajfogó stb. A különféle alapanyagokat elkülönítetten lehet kezelni, a felületek pedig könnyen tisztíthatóak, az itt dolgozók számára is kulturált munkakörülményeket biztosítva ezáltal. Szép, akárhogyan is nézzük. Talán még Gordon Ramsay sem találna benne semmi kivetnivalót” – fogalmazott az alpolgármester.

A műszaki átadás-átvétel után, a tervek szerint december elején már el is készítik majd az első ebédet az idejáró 170 gyermek és 30 dolgozó számára. Ha időm engedi, akkor szívesen eljövök majd újra megnézni a konyhát, már használat közben -zárta gondolatait Trippon.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük