Le volt tiltva az Újpest FC oldalán? Feloldották a tiltást, amnesztiát hirdetett a klub

sport Újpest

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest FC nem mindennapi közleményt osztott meg a közösségi oldalán. A lila-fehér klub amnesztiát hirdet minden olyan szurkoló számára a közösségi oldalain, akit az elmúlt években különböző okokból tiltott.

Az Újpest FC az összes közösségi felületén amnesztiát hirdet minden olyan szurkolónak, aki az elmúlt években bármelyik platformon tiltásra került. Azért döntöttünk így, mert hiszünk a második esélyben és abban, hogy mi egy család vagyunk, és minden családban vannak nézeteltérések. Az nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük

– írta a közleményében az Újpest, majd így folytatta:

Éppen ezért, ezzel egyidőben bevezetünk egy Hozzászólási- és etikai szabályzatot, amely a jövőben alapjaiban határozza meg a moderálási elveket. Ennek megsértése – a szabályszegés mértékétől függően – a hozzászólás elrejtésétől egészen a végleges kitiltásig terjedhet. 2023. 01. 26. 11:00-tól ez a szabályzat van érvényben, és mindenkire automatikusan vonatkozik, aki az Újpest FC bármelyik közösségi felületén vagy weboldalán hozzászól. A tiltás feloldása érdekében kérünk, írj az amnesztia@ujpestfc.hu címre. Írd meg, hogy melyik platformon kérnéd a feloldást és küldd el profilod linkjét is a könnyebb ügymenetért.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük