Bedő Kata: Újra akcióba lendült az Újpesti Felhőn Szállók program

Újpest

Újra akcióba lendült az Újpesti Felhőn Szállók program – a Bródy diákjainak darabjával folytatódott a rendhagyó osztályfőnöki órák hagyománya. – írja Facebook bejegyzésében Bedő Kata.

Elindult az új tanév, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy folytatódott a rendkívüli osztályfőnöki órák, már hagyománnyá vált sorozata. Az Újpesti Felhőn Szállók (ÚFSZ) egyik alappilléreként életre keltett eseményeken, az Ifjúsági Ház színháztermében, egy diákok által előadott darabot tekinthetnek meg a fiatalok, amely témája mindig szorosan kapcsolódik az ÚFSZ programjaihoz és küldetéséhez. – írja az Alpolgármester Asszony.

A Bródy Gimnázium 12. évfolyamos diákjai ezúttal Kiss Judit Ágnes, Karantén című egyfelvonásos darabját vitték színpadra és bár az előadás története a covid-járvány előtt íródott, mégis teljesen aktuális és olyan témákat feszeget, ami bárkit érinthet. Az előadás után természetesen ezúttal is a kérdéseké volt a főszerep, ahol a fiatal színészek szakemberekkel együtt beszélhettek a darabban is feltűnő mindennapi elakadásokról és problémákról, továbbá mindenki, tabuk nélkül tehette fel kérdéseit. – olvasható a bejegyzésben.

Örülök, hogy az ÚFSZ Szülői Akadémia programja mellett ez a projekt is egyre sikeresebb és a fiatalok is egyre nyitottabbá válnak és nem félnek kérdezni az őket érintő témákról. – zárja sorait Bedő Kata.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük