Az újpesti Fidesz a hatalomért anyákat és gyermekeket félemlít meg: Wintermantel álszent önmérsékletet kér

Újpest

Az újpesti Fidesz hataloméhsége újabb mélységeket ért el, amikor május 21-én hajnalban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) öt fős különítménye házkutatást tartott Trippon Norbert, Újpest alpolgármesterének otthonában. A NAV nyomozók egy szerződést kerestek, de a kora reggeli razzia során a politikus felesége és gyermekei sokkot kaptak a félelemtől.

Trippon Norbert, aki a Demokratikus Koalíció (DK), a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP közös polgármesterjelöltjeként indul a június 9-i önkormányzati választáson, a Facebook oldalán fejtette ki véleményét a történtekről. Bejegyzésében felháborodását fejezte ki a hatósági akció miatt, amely szerinte a Fidesz hatalmi gépezetének újabb aljas lépése volt a választási kampányban. „Ennél van még lejjebb? Így működik a Fidesz hatalmi gépezete 19 nappal a választások előtt. (…) Felháborító, melyre panaszt tettem. Az ügyben ugyanis sem tanú, sem gyanúsított nem vagyok, NAV nyomozás ellenem nem zajlik” – írta Trippon.

A házkutatás során mindössze egy magánszerződést és néhány számlát vittek el a nyomozók, amelyeket Trippon saját kezűleg adott át nekik. A politikus hangsúlyozta, hogy az iratokat bármikor átadta volna, ha kérték volna, nem volt szükség a családja nyugalmát feldúló akcióra.

A botrányos események kapcsán Wintermantel Zsolt, a Fidesz polgármesterjelöltje, az álszentség magasiskoláját bemutatva, önmérsékletre és higgadtságra szólította fel a feleket. Azonban a valóság az, hogy a házkutatás időzítése és végrehajtása nem lehet véletlen: 18 nappal a választások előtt a Fidesz képtelen ész érvekkel és jövőképpel a választók elé állni, helyette inkább a lejáratást és a karaktergyilkosságot választja.

Trippon szerint az egész akció célja az volt, hogy politikai okokból megrendítsék a hitelességét és esélyeit a közelgő választásokon. A politikus rámutatott, hogy a fideszes propaganda a múlt héten támadta meg a családja otthonának vásárlását és felújítását, majd kedden reggel egy 5 fős NAV-os különítmény hajtott végre házkutatást az otthonukban.

Trippon továbbá megjegyezte, hogy Wintermantel Zsolt, fideszes ellenfele, az akció vége felé autójával feltűnt a helyszínen, ami szerinte nem lehet véletlen – erre egyébként képfelvételek és tanúk is vannak. „Nyilván csak erre volt dolga, nem? Nincsenek véletlenek” – írta Trippon, aki „kampányházkutatásnak” nevezte a történteket.

Az eset világosan mutatja, hogy a Fidesz nem riad vissza a legdurvább eszközök alkalmazásától sem, ha a hatalom megszerzése a cél. Az újpesti lakosoknak azonban érdemes elgondolkodniuk azon, hogy olyan pártot támogatnak-e, amely anyákat és gyerekeket félemlít meg a politikai előny érdekében, vagy inkább olyan jelöltet választanak, aki valódi megoldásokkal és tisztességgel áll a választók elé.

Címke:

1 thoughts on “Az újpesti Fidesz a hatalomért anyákat és gyermekeket félemlít meg: Wintermantel álszent önmérsékletet kér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük