Folytatódik az újpesti zöldterületek kaszálása

Újpest

Az Újpesti Városgondnokság közölte, hogy elindult a belterjes zöldterületek kaszálásának második szakasza, miután a korábbi időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva sikeresen lezárult az első ütem. A városgondnokság a közösségi média oldalán keresztül jelentette be, hogy a korán megindult növényzet növekedése és az előre tolódott nyárias időjárás miatt szükségessé vált az ütemezett munkálatok mielőbbi megkezdése.

A második ütem a Király utca felől indult, és a belső területeken halad át a Rózsa utca, majd a Görgey Artúr utca irányába. A Városgondnokság hangsúlyozta, hogy a munkálatokat több csapat végzi, amelyek jól összehangolt munkájukkal biztosítják a 765 000 négyzetméternyi zöldterület hatékony és gyors kaszálását.

Az időjárási körülmények és a növényzet gyors növekedése új kihívások elé állítja a városgondnokságot, amely proaktívan igyekszik alkalmazkodni a megváltozott környezeti feltételekhez. A lakosságot arra kérik, hogy legyenek türelmesek és megértőek a munkálatok ideje alatt.

A városgondnokság továbbra is elkötelezett amellett, hogy Újpest zöldterületeit a lehető legjobb állapotban tartsa, és így járuljon hozzá a környék élhetőségének és esztétikai vonzerejének növeléséhez. A következő hetekben várhatóan további részletek derülnek ki az ütemezett munkálatokról és az esetleges új fejlesztésekről.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük