Varju László újpesti segélyvonal

Varju László: Életeket menthetünk azzal, hogy otthon maradunk

egészség koronavírus Újpest

„Csatlakoztam kerületünk gondoskodó szolgálatához, amely a segélyvonalat hívók számára nyújt segítséget. Nagyon fontos, hogy csak azoktól fogadjatok el segítséget, akik az enyémhez hasonló kártyával rendelkeznek, így megelőzhetjük a mostanában elszaporodó csalásokat.” – mondta videójában Varju László, Újpest országgyűlési képviselője.

– Igyekszünk mindent megtenni, hogy újpesti polgártársainknak, akik valamilyen okból kiszolgáltatott helyzetben vannak, jelezzék nekünk, és mi segítünk nekik. Ma már túl vagyunk egy patikai vásárláson, ahol egy idős hölgynek váltottunk ki, majd vittünk el gyógyszereket, most pedig úton vagyunk az újpesti piacra, ahol bevásárolni fogunk egy másik idős hölgynek, így nyújtva neki segítséget – mondta Varju László.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, ezt üzeni Déri Tibor újpesti polgármester és az újpesti önkormányzat, tegyünk meg mindent, hogy egészségesek maradjunk. Az segít legjobban, hogy „MARADJ OTTHON”, még ha csodás tavaszi idő csábít is a kimozdulásra, a kirándulásra

– mondta Varju László, aki önkorlátozást kért a lakosoktól, hiszen azzal, hogy otthon maradunk, életeket menthetünk.

A teljes videó itt látható:

Korábban a kerületi Fidesz a videóban is látható önkormányzati segélyvonalat sms-ekben saját akciójának próbálta feltüntetni, erről itt írt az Újpesti Hírmondó.

Összeállította: Újpesti Hírmondó
Fotó: Újpesti Hírmondó

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük