Új szakosztállyal bővült az Újpest

sport

Az Újpest FC labdarúgóklubja új szakosztállyal bővült a futsal révén.

Örülök a megállapodásnak, amelynek szakmai és eszmei okai vannak. Utóbbi esetében az a fontos, hogy akiknek a szíve az Újpestért dobog, azok egy hajóban evezzenek” – jelentette ki a keddi sajtótájékoztatón Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője, aki hozzátette, így a futsalosok ugyanabban a mezben és ugyanazt a címert viselve léphetnek pályára, mint a futballcsapat.

A sportvezető azt is hangsúlyozta, hogy az együttműködésnek szakmai és gazdasági oldala is van, előbbi kapcsán kiemelte, hogy van átjárás a labdarúgás és a futsal között, kiváltképpen gyerekkorban.

Jó üzenete van, hogy egy irányba húzunk. Ez a közös munka egy még jobb brand építését teszi lehetővé” – fogalmazott Sós László, a futsalklub elnöke, aki szerint mindkét fél profitálhat az együttműködésből.

Óvádi László, a futsalosok sportigazgatója szerint nagyszerű döntés született, szakmailag pedig nagy figyelmet fordítanak majd arra, hogy az ifjú tehetségek a nekik legmegfelelőbb irányba folytathassák a pályafutásukat.

Az előző idényben az Újpest FC nyolcadik helyen végzett a labdarúgó-bajnokság élvonalában, míg a futsalosok az alsóház megnyerésével hetedikként zártak ugyancsak az első osztályban.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük