Mégsem lesz zárt kapus az Újpest–Ferencváros-bajnoki

sport

A Magyar Labdarúgó Szövetség keddi fellebbezési tárgyalásán megváltoztatta a fegyelmi bizottság döntését, amelyet december 8-án, az Újpest–Mol Vidi-bajnokin tapasztalt rendbontásokkal kapcsolatban hozott, így mégsem lesz zárt kapus a Ferencváros elleni bajnoki február 9-én – írja a Nemzeti Sport. Az Újpest FC honlapján közzétett közlemény szerint ugyanakkor a klubnak a korábbi, egymillió forintos pénzbüntetésen túl további egymillió forintot kell fizetnie. A klub nem sokkal a decemberi fegyelmi bizottsági ülés után kért fellebbezési tárgyalást az MLSZ-től.

Az Újpest–Vidi-meccsen az UTE szurkolói az MLSZ szerint obszcén kifejezéseket kiabáltak be, pirotechnikai eszközöket használtak, és rasszista magatartást tanúsítottak, ami már másodszor fordul elő bajnokságban.

A Mol Vidi elleni bajnokin tapasztalt nézőtéri rendbontás miatt az Újpest először belső biztonsági vizsgálatot rendelt el, majd miután kiderült, hogy egy profi nehézsúlyú bokszoló balhézott, ennek eredményeképp pedig egy néző súlyosan megsérült, a klub felbontotta a biztonsági szolgálat szerződését.

 

 

Forrás: NSO

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük