Már át is keresztelték a Klinikák metrómegállót

Közlekedés

Magyarország gazdasági teljesítménye teszi lehetővé a felsőoktatási ökoszisztéma továbbfejlesztését – hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter a Semmelweis Egyetem jubileumi, 250. tanévének megnyitóján pénteken Budapesten. Palkovics László köszöntő beszédében hangsúlyozta, ebben a munkában számít valamennyi, a felsőoktatásban érintett résztvevő együttműködésére.

Az ökoszisztéma mibenlétét nem fejtette ki a miniszter, azonban a hvg.hu úgy tudja, a nagy budapesti egyetemeket terelnének közös ernyőszervezetekbe akadémiai kutatóintézetekkel.

Tarlós István főpolgármester bejelentette, hogy az évforduló alkalmából a fővárosi önkormányzat és a nagymúltú egyetem között 2011-ben létrejött együttműködési megállapodást megújítják. A fővárosi önkormányzat az egyetem iránti elismerését is kifejezve – a felújítási munkák befejeztével – a 3-as metró Klinikák nevű állomása a Semmelweis-klinikák nevet viseli majd.

Forrás: HVG

Címke:

1 thoughts on “Már át is keresztelték a Klinikák metrómegállót

  1. Szegény Semmelweis ha látná mivé süllyedt Magyarországon az egészségügy! Biztos nem engedné, hogy róla nevezzék el a megállót .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük