Gy. Németh Erzsébet: az idősotthon mindhárom telephelye úgy fog működni, mint ahogy eddig működött

Budapest közélet Újpest

Úgy látszik, elkezdődött a Fidesz-kampány Újpesten is, ahol most olyan hírt osztanak meg, aminek nincsen minden részlete kibontva, beállítva úgy a dolgot, mintha megszűnne a Baross utcai Idősek Otthona három telephelye. De nem így van, ehhez azonban segítségül kell vennünk az Önkormányzati TV legutóbbi Fővárosi Közgyűlésen felvett adását, és meghallgatnunk az előterjesztő, Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes válaszát.

Gy. Németh Erzsébet megerősítette, hogy „az intézmény mindhárom telephelye ugyanígy fog működni, mint ahogyan eddig működött. Minden lakó marad a saját lakrészében, saját szobájában, ugyanazok – a személyükben hozzájuk kötődő – szakápolók, munkatársak fognak velük a továbbiakban is együtt dolgozni. Mindhárom telephelynek van és marad felelős vezetője.” Az egyeztetések kapcsán hozzátette, hogy a vezetők a legutóbbi közgyűlési döntés óta folyamatosan egyeztettek a dolgozókkal. Ezeken az egyeztetéseken a főpolgármester-helyettes tudomása szerint nem merült fel olyan probléma, amit ne lehetne megoldani.

Gy. Németh Erzsébet kiemelte, hogy a három telephelyen a továbbiakban sokkal magasabb színvonalon tudják majd ellátni az időseket. Mindenkit az vezérel ebben az ügyben, hogy az idősotthonokban lakóknak nyugodt és békés életet tudjanak biztosítani.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük