Nagy Feró: Engem zavar, ha az amerikai nagykövet bejelenti, hogy meleg

bulvár

A Beatrice 45 koncert apropóján adott interjút a Magyar Nemzetnek Nagy Feró, aki színházi előadásra emlékeztető színpadi látványt ígért, és azt mondta, a jubileumi fellépés arról fog szólni, hogy „mit jelent számunkra a magyarságunk”. Ezt a vonalat később részletesebben is kifejtette, főleg az Orbán Viktor iránti hűségének a prizmáján keresztül.

Nagy Feró szerint a Beatrice ma azért számít rendszerellenesnek, mert az Európai Unió ellen vannak. „A rockzene mindig is politizált. Aki játssza a függetlent, az általában baloldali, nincs olyan, hogy valaki független – szerintem. Ez képmutatás. Engem viszont nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret” – mondta Nagy Feró, de egyúttal kitért ennek a felvállalásnak a hátulütőjére is, mert mint mondta, a „fizetett trollok” rendszeresen beszólnak neki.

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb fenyegetés, amivel szemben ma a rockzene lázad, Nagy Feró egy rövid gondolatmenet után kilyukadt Orbán Viktornál. „Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme. A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha »beverik a pofámat«, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való. Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Majd rögtön Orbán Viktor után arról beszélt, hogy az amerikai nagykövet, David Pressman szerinte nyíltan provokál. „Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi. Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták” – mondta Nagy Feró, aki szerencsére mesélhetett a magánéletéről – például idén nyáron a Story magazinnak.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük