Több ezer követőt vesztett Curtis az Instagramon

bulvár

Péntek délután tüntetést tartottak a Hősök terén, amelyen influenszerek mellett többi között Azahriah is felszólalt. A tüntetést megelőző napokban több tucat celeb és influenszer is felíratta magát az egyre bővülő támogatói listára, azonban voltak olyanok is, akik inkább nem akartak részt venni a megmozduláson.

Köztük van Curtis is, akivel kapcsolatban számos hír látott napvilágot az elmúlt napokban:

  • Curtis bár megjelent a listán, azt üzente, akaratán kívül került fel arra. Megkerestük Osváth Zsolt szervezőt, aki azt mondta, Curtis hazudott, amikor azt állította, nem adta a nevét a tüntetéshez.
  • Curtis aztán üzent Osváthnak, aki szerinte hazudik.
  • Curtis azt mondta, a politikai tartalma miatt nem vesz részt a tüntetésen.
  • Curtis végül péntek este 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben egy részletet osztott meg a tüntetésből, amit tévén keresztül nézett. Ezen az hallható, ahogy a tömeg „Orbán takarodj!”-ot skandál. Curtis annyit írt a videóhoz: „Hazug banda! Ezért nem mentem.” – ezt később törölte.

Ezt követően a rapper elment Orbán Viktor szombati évértékelőjére is, ahol büszkén pózolt többek közt Kubatov Gábor oldalán is.

Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-szopó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.

A téma lecsöndesedését követően megnéztük, hogyan hatott mindez Curtis közösségi médiás jelenlétére: a CrowdTangle-ön keresztül az Instagram-profilját vizsgáltuk, melyből kitűnik, február 14-ét követően alaposan megcsappant követőinek száma. Öt nap alatt 2730 követőt biztosan vesztett. Ez az érték persze magában foglalja azt is, hogy a Curtis munkásságával újonnan megismerkedők közül biztosan be is követték valamennyien.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük