Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely szembemegy a valósággal

Budapest politika

Karácsony Gergely főpolgármester szembemegy a valósággal és a józan ésszel az általa alapított 99 Mozgalom támogatásának ügyében – mondta Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában arról beszélt: a főpolgármester még mindig azt állítja, hogy „csócsáljuk a jogszerű adománygyűjtést„, és még mindig mikroadományoknak hívja a friss, ropogós, sorszámfolytonosan kötegelt ötven és száz eurósokat, amelyek fizikailag sem férnek bele a ládába.

Karácsony Gergely szembemegy a józan ésszel is, élő ember nincsen, aki elhinné a főpolgármester sztoriját, hogy „ládikákba gyűjtötték Mari nénik és Józsi bácsik kicsi összekuporgatott adományait” – jelentette ki a politikus, aki szerint Karácsony Gergelynek volt ideje, elmondhatta volna magától az igazi történetet, válaszolhatott volna a kérdésekre, de más utat választott. Karácsony Gergelynek már késő ebben az ügyben, ráégett ez „a ládikás sztori” – mondta Wintermantel Zsolt.

Karácsony válaszában úgy fogalmazott: szerinte ez lesz minden idők egyik legjobban vizsgált kampánya.

Én teljesen nyugalommal várom ezeknek a vizsgálatoknak a végét, mert biztos vagyok benne, hogy rendben volt minden

– idézi a főpolgármestert a Telex.

Címke:

1 thoughts on “Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely szembemegy a valósággal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük