Forgalomkorlátozásokra kell számítani a metrópótlás útvonalán

Budapest Közlekedés

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőig az M3-as metrópótló busz útvonalán – tájékoztatta a BKV Zrt. szombaton az MTI-t, jelezve: ezekre a pótlás megszüntetése miatt van szükség, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok a metró felújítása után. 

A közlemény szerint hétfőig a Vak Bottyán utcában, a Kőér utcában, az Üllői úton, a Múzeum körúton, a Károly körúton, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Váci úton kell forgalomkorlátozásra – mozgó terelésekre, útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra – számítani.     

Közölték azt is, hogy május 30. és június 11. között a Váci út és a Róbert Károly körút csomópontjában folytatódnak a helyreállítások, itt esetenként és irányonként egy-egy sáv lezárása és útszűkületek várhatóak. 

A Bajcsy-Zsilinszky úton az Anker köznél is elkezdődik a helyreállítás, ezért a Nyugati tér irányában korlátozásokra kell számítani. 

A Múzeum körút és az Üllői út csomópontjában, a városból kifelé vezető oldalon csak a belső sáv lesz használható. 

A Kálvin térnél az Üllői úton, a városból kifelé vezető oldalon a korábbi buszperon elbontása miatt sávlezárás és útszűkület várható – áll a BKV közleményében.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük