Karácsony reagált a Fidesz háborúpártizós kampányára

közélet politika

Nagy fájdalmukban hadrendbe állították a propagandagépezetet, elszórnak megint sok-sok millió forint közpénzt, most éppen arra, ha jól értem, hogy enkezemmel robbantok ki atomháborút, vagy valami ilyesmi.” – írja a főpolgármester.

Pénteken „figyelemfelhívó” kampányt indított a Fidesz, ezt Hollik István a párt kommunikációs igazgatója jelentette be egy Facebook videóban.

Hollik azt mantrázza a felvételen, hogy a baloldal a háború pártján áll, és erről a veszélyről tudnia kell a magyaroknak. A kampány Karácsony Gergely ATV-s riportjából kiragadott mondatra épül fel, ahol arról beszélt, azért nehéz a 3-as metró kocsijainak felújítása, mert hadban állunk az országgal, ahol a cég működik.

A főpolgármester most hosszú Facebook posztban reagált a napokban őt ért vádakra és kritikákra, Budapest-ellenes propagandahadjáratnak nevezve a kormánymédia cikkeit. „Arra biztatok hát mindenkit, nevessen egy jót a propagandán, és szavazzon a Budapesti Lakógyűlésen a város jövőjéről, amit nem dönthet el helyettünk se a Fidesz, se a kormány, se a közpénzből fizetett propaganda és lakájmédiája, csakis a budapestiek, és ami nem lehet más, csakis az élhető, zöld, nyitott Budapest.” – írja Karácsony.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük