Egy napig 150 forintért látogathatjuk a budapesti gyógyfürdőket

Budapest

Budapest idén ünnepli 150. születésnapját, és a fővárosiak számára különleges ajándékot készítettek a budapesti gyógyfürdők. November 17-én, pénteken minden fürdőbe csak 150 forintért lehet majd belépni, amíg a készlet tart. A jegyeket online lehet megvásárolni november 4-től, és csak budapesti lakcímkártyával rendelkezők vehetnek részt az akcióban.

A történelmi fürdőkbe egy személy két jegyet vehet, a többi fürdőbe négyet. A jegyek névre szólnak, és a fürdők maximális kapacitásáig érvényesek. A fürdők nyitvatartása az akciótól függetlenül változatlan lesz. A kedvezményes jegyek összesen 12 ezer budapestinek kínálnak lehetőséget arra, hogy megmártózzanak a gyógyító vizekben.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója, Szűts Ildikó szerint nagy forgalomra számítanak a foglalás idején és a fürdőzés napján is. A Budapest Brand vezérigazgatója, Faix Csaba pedig egy plusz akcióról is beszélt. Azok, akik letöltötték az ÉnBudapestem applikációt, és regisztrálnak október 31-ig, már november 3-án élhetnek az online jegyvásárlás lehetőségével.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük