Wintermantel a BKK igazgatóságában

Budapest Közlekedés politika Újpest

Még a november végi Fővárosi Közgyűlés alkalmával személyi kérdésekben történt döntés értelmében kerültek be a fideszes delegáltak a fővárosi cégek igazgatóságába, felügyelőbizottságaiba. Ekkor tűnhetett fel az éles szemű olvasóinknak, hogy Újpest korábbi városvezetője a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. igazgatósági tagjaként fog majd tevékenykedni a későbbiekben. Vele együtt egyébként Szabó György lett még a jobbikos tag a hét fős igazgatóságban, melynek elnöke egy korábbi pénzügyminiszter, dr. Draskovics Tibor lett.

Wintermantel Zsolt havi illetménye az előterjesztés szerint így az aktuális hónap első napján hatályos kötelező legkisebb munkabér háromszorosa, mely most 447.000 forint összesen.

Ezért is nem nagyon tudtuk hova tenni még a december 19-i posztját, amiben egy Nádor utcai jelzőlámpa irányítását segítő érzékelővel kapcsolatban osztott meg okosságokat, és melyben a segítségét is ajánlgatta, és az új városvezetés intézkedését sürgette. Azonban ez az útszakasz pont a BKK-hoz tartozik, a jelzőlámpák kezelése szintén BKK, ő maga pedig a BKK igazgatóságának tagja.

Sok sikert és jó munkát kívánunk! 😀

Kép: Azonnali

Címke:

1 thoughts on “Wintermantel a BKK igazgatóságában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük