Nagy István nyélbe ütné az „évszázad üzletét”

Újpest

A tegnap megtartott veszélyhelyzet utáni első tesületi ülés költségvetési vitájában szóba került a Megyeri Tigrisek botrányos ügye is. Korábban már írtunk róla, hogy az egyesület nem fizette vissza az önkormányzattól kapott 120 millió forintos visszatérítendő támogatást, továbbá az önkormányzattól kapott támogatásokkal és az önrésszel sem tud maradéktalanul elszámolni.

Nagy István (Fidesz), korábbi népjóléti alpolgármester szerint viszont az önkormányzat jó üzletet tudna kötni, ha elengedné a 120 millió forintos tartozásukat, cserébe az önkormányzat értékként szerepeltethetné az épületet 300 millió forinttal. Mekkora üzlet!

A probléma ezzel csak ott van, hogy ez az épület papíron az önkormányzaté. A sportegyesület tévesen szerepelteti a saját könyveiben, már réges-régen át kellett volna adnia azt az önkormányzat könyveibe a megállapodások és a közjegyzői okirat alapján.

Ez olyan, kedves Olvasónk, mintha fényes nappal ellopnák az autóját. Tudná azt, hogy ki tette, elmenne az autójáért, látná is, hogy másnak a kertjében pihen, majd aki eltulajdonította azt mondja, vásárolja meg tőle! Megéri?

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük