Fontos győzelem Pakson: távolodunk a kiesőzónától

sport Újpest

Vasárnap délután az Újpest FC értékes győzelmet aratott a Paks otthonában, megerősítve pozícióját az OTP Bank Liga középmezőnyében. A lila-fehérek 2:1-es sikert könyvelhettek el a Fehérvári úti stadionban, ami jelentős lépést jelent a csapat számára a bennmaradás felé.

A mérkőzés első félidejének végén Ljujic szerzett vezetést az Újpestnek, ám a Paks Könyves Norbert révén gyorsan válaszolt, így döntetlennel zárult az első játékrész. A második félidőben egy büntetőhöz jutott az Újpest, amit ismét Ljujic váltott gólra, ezzel biztosítva csapata számára a győzelmet.

Ez a siker különösen fontos volt az Újpest számára. A győzelem nem csak három pontot jelentett, hanem azt is, hogy a csapat távolodik a kiesőzónától, ami lélektanilag is jelentős lökést ad a szezon hátralévő részére.

A Paks elleni győzelem megerősíti az Újpest hitét abban, hogy képesek javítani helyzetükön a tabellán, és bizonyítja, hogy a csapat eredményes tud lenni a liga erősebb csapatai ellen is. Az Újpest ezzel a győzelemmel továbbra is a 9. helyen áll, de növelte előnyét a kiesőzónában lévő csapatokkal szemben.

A mérkőzésen nyújtott teljesítmény és a sikeres büntető értékesítés különösen Ljujic számára jelentheti a önbizalmi lökést, amire szüksége van a szezon hátralevő részében. Csoboth Kevin játéka és a büntető kiharcolása is dicséretet érdemel, hiszen fontos szerepet játszott a győzelem megszerzésében.

Az Újpest FC számára a következő kihívás a Zalaegerszeg elleni hazai mérkőzés lesz pénteken este a Szusza Ferenc Stadionban. A Paks elleni győzelem után a lila-fehérek bizakodva várhatják a következő találkozót, remélve, hogy folytatódik a jó sorozatuk és tovább erősíthetik helyzetüket a bajnokságban.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük