Egyhangúlag neveztek ki két új vezetőt újpesti cégeknél – szakmai döntés született

Újpest

Rendkívüli ülést tartott az újpesti képviselő-testület, ahol döntöttek két cég: az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. és az Újpesti Parkolási Zrt. (majdani Újpesti Pályázati Projekmenedzsment Zrt.) vezetőjével kapcsolatban.

21 igen szavazattal egyhangú döntés született arról, hogy az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója az eddigi vezérigazgató-helyettes, Hock Zoltán lesz, az Újpesti Parkolási Zrt.-t pedig Medve Regina irányíthatja március 1.-től. Dr. Trippon Norbert előterjesztő alpolgármester kiemelte, hogy mindketten az elmúlt években kiemelkedő szakmai munkát végeztek, házon belülről érkezve teljesen ismerik a cégek tevékenységét, október 30. óta – az átmeneti időszakban – pedig bebizonyították, érdemesek a feladatra.

Déri Tibor polgármester a szavazás után gratulált a kinevezetteknek, és kiemelte, a döntésük nem politikai, hanem teljes mértékben szakmai alapokon nyugszik.

Ahogy a szavazás eredményén is látszik, a testület valamennyi tagja támogatta a kinevezéseket. Nagy István, a Fidesz frakciójának vezetője hozzászólásában kiemelte, hogy két rátermett emberről van szó, az ő időszakuk alatt is jó munkát végeztek, nyugodt szívvel tudja támogatni a városvezetés előterjesztését.

Kép: illusztráció/Facebook/Trippon Norbert

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük