Déri Tibor sok erőt kívánt az egészségügyi dolgozóknak, köszönve munkájukategédsz

egészség koronavírus közösség Újpest

„A szeretet ritka, ragadd meg. A harag rossz, engedd el. A félelem szörnyű, nézz szembe vele!” – írta Facebook-bejegyzésében Újpest polgármestere.

– Úgy gondolom, hogy ma már, amikor türelmetlenek, követelőzőek és bizalmatlanok vagyunk, nem várunk jót egymástól, nem tudunk megköszönni és hálásnak lenni, fontos, hogy merjünk – anélkül, hogy viszonzást várnánk – hálát adni azokért a „hétköznapi” angyali tettekért, amelyek szükséghelyzeteinkben megsegítenek bennünket – írta.

Déri Tibor ezután megköszönte munkájukat, és sok erőt kívánt ” az óriási elismerésre méltó egészségügyi dolgozóknak, akik a saját életüket kockáztatva is harcolnak mások megmentéséért!”

– Legyünk hálásak értük és merjük a köszönetünket kifejezni az irányukba, amikor találkozunk orvosainkkal, ápolóinkkal vagy gyógyszerészeinkkel – mondta a polgármester, és azt tanácsolta, hogy merjük a köszönetünket kifejezni, amikor találkozunk orvosainkkal, ápolóinkkal vagy gyógyszerészeinkkel. 

Hozzátette: – Lehetünk türelmesek, tapintatosak és figyelmesek. Nekik is szükségük van megtapasztalni, hogy rájuk is figyelnek, hogy ők is szeretve vannak, hogy elismerjük Őket.

Forrás és fotó: Újpesti Hírmondó
Videó: Facebook/Déri Tibor

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük