Bedő Kata: Hirmann László a Bárczy István Díj díjazottjai között

közösség

Mindannyiunkat büszkeséggel tölt el, hogy idén a Bárczy István Díj díjazottai között szerepel Hirmann László, a Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium igazgatója. – írja Facebook oldalán Bedő Kata.

A Bárczy István Díjat a Fővárosi Közgyűlés alapította 2009-ben. A Díjat azok a fővárosi közoktatási és gyermekvédelmi intézményekben dolgozó munkatársak kaphatják, akik hosszú évek során olyan kiemelkedő munkával oktatták, képezték, nevelték a jövő generációját, amely hozzájárult Budapest fejlődéséhez. A Díj átadására a Pedagógus nap alkalmából évente kerül sor. Az elismerés rangját növeli, hogy a fővárosi oktatási és gyermekvédelmi intézményekben dolgozó több tízezer munkatárs közül kell kiválasztani azt a 25 személyt, aki leginkább méltó a Közgyűlés által adományozható legmagasabb szakmai kitüntetés viselésére. – olvasható a bejegyzésben,

Gratulálunk a kiemelkedő iskolavezetői munkájáért és Újpest kulturális életében végzett önzetlen tevékenységéért kapott elismeréshez. További munkájához sok sikert kívánunk! – zárja sorait az Alpolgármester Asszony.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük