Varju László: már a lakossági folyószámlákon lévő pénzekre áhítozik a kormány!

közélet

Azok után, hogy a kormány megadóztatta a megtakarításokat, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára, Túri Anikó már arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy „érdemes lenne megmozgatni a lakossági folyószámlákon tartott 6-7 ezer milliárdot”. A kormány tehát a sok lopás miatt előbb elvesztette az EU-s pénzeket, utána megszorításokkal, adó- és áremelésekkel, különadókkal szipolyozta ki a magyar vállalkozások és családok költségvetését, most pedig már az emberek bankszámláin lévő pénzekre ácsingózik – közölte a DK.

A legnagyobb ellenzéki párt figyelmezteti a kormányt: el a kezekkel a magyarok bankszámláitól, el a kezekkel a magyarok fizetéseitől és nyugdíjaitól!

Ez a vörös vonal, amit nem szabad átlépni, mert ha a kormány a magyarok utolsó forintjaihoz is hozzányúl, akkor itt kő kövön nem fog maradni. Ne is beszéljenek arról, hogy a bankszámláinkon lévő pénzt akarják megmozgatni, mert mindannyian tudjuk, hogy ennél a kormánynál ez mit jelent, és ez a mozgás milyen irányú szokott lenni: a pénzünket elveszik, hogy aztán a végén a leggazdagabb fideszes oligarcháknál kössön ki. – közölte a Varju László.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük