Újabb megrázó részletek derültek ki

közélet színes Újpest

Ahogy tegnap beszámoltunk, bántalmazta barátnőjét, majd kiugrott a 7. emeleti lakás erkélyéről egy férfi Újpesten. A blikk.hu újabb részletekkel állt elő.

Agresszív embernek ismerték meg a szomszédai azt az újpesti férfit, aki hétfő este, miután bántalmazta feleségét, a hetedik emeleti otthonukból a mélybe vetette magát – írja az említett oldal.

A lap szerint M. A. információink szerint hosszú ideje alkoholproblémákkal küzdött, amikor pedig felöntött a garatra, úgy ordított, hogy tőle volt hangos a tízemeletes panelház. Vele ellentétben a feleségét mindenki nagyon szereti, kedves, halkszavú asszonynak írták le. Egybehangzó vélemény: a feleség sokat szenvedett férje italozásától és az ebből fakadó dühkitörésektől.

A blikk.hu szerint hétfőn este a férfi bántalmazta a feleségét, majd azt kiabálta, hogy ő bizony emiatt nem megy börtönbe.Valószínűleg bepánikolt, hogy tette miatt rácsok mögé kerül, ezért a lakásukhoz tartozó erkélyről leugrott. Nem élte túl a hétemeletnyi zuhanást.

A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Ennek értelmében az idegenkezűség kizárható.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Forrás és kép: blikk.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük