Öt nap kellett ahhoz, hogy a Fidesz kitalálja a Novák-ügy ellenszerét: a baloldal pedofil

közélet

Öt nap után felébredni látszik a fideszes propagandaapparát, ennyi idő kellett nekik ahhoz, hogy kiötöljék, mivel reagálnak Novák Katalin és Varga Judit kegyelmi ügyére – számolt be a Telex. Pénteken derült ki, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének, aki a bíróság szerint segített eltussolni az igazgató pedofilügyét. Ebből még nem következett volna feltétlenül az, hogy a kegyelem jogerőre is emelkedik, ehhez Varga Judit akkori igazságügyi miniszter ellenjegyzése is kellett.

Mivel a Fidesz eddig előszeretettel pedofilozta le politikai ellenfeleit, még a párt leghűségesebb szavazói is pontosan tudják, hogy a pedofília és a pedofília mentegetése nagyon komoly bűn. Nehéz is nem észrevenni az önellentmondást ebben a kegyelmi ügyben, még úgy is, hogy a saját szavazóikat igyekeznek távol tartani tőle.

Most úgy tűnik, végre megvan a válasz:

igazából a baloldal a pedofil.

A Fidesz propagandabaltájának éle, a kommunikációs lándzsa hegye, a kormánypárt legegyszerűbb üzeneteit sulykoló Megafon Központ beszélő fejei el is kezdték felölteni az erről szóló videóikat. Ugyanakkor, ugyanarról, mindannyian.

Deák Dániel szerdán délután 5-kor, Bohár Dániel és Szarvas Szilveszter egy órával később, Apáti Bence Bohár után fél órával, Trombitás Kristóf 10 perccel később.

A legjobb ezekben az emberekben az, hogy egészen biztosan hitelesen, senki által nem befolyásolva közvetítik a saját véleményüket, valószínűleg most is csak ugyanakkor gondoltak mindannyian ugyanarra: hogy a baloldal pedofil.

Címke:

1 thoughts on “Öt nap kellett ahhoz, hogy a Fidesz kitalálja a Novák-ügy ellenszerét: a baloldal pedofil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük