Új járda a Lebstück Mária utca parkolójánál – a biztonság az első

Újpest

A közösség igényeire reagálva, egy új járda épült a Lebstück Mária utca parkolója mellé, amelyet a helyi lakosok régóta sürgettek a gyalogos közlekedés biztonságának javítása érdekében. Szabó Gábor, a körzet önkormányzati képviselője jelentette be a fejlesztést saját Facebook-oldalán, hangsúlyozva, hogy az új infrastruktúra fontos lépés a közösség életének biztonságosabbá tételében.

„A választókörzetemben élők kérésére, a Lebstück Mária utca parkolójánál új járdát építettünk, hogy biztosítsuk a biztonságosabb gyalogos-közlekedést” – írta Szabó Gábor. A képviselő kiemelte, hogy az új járda nem csak a közlekedésbiztonságot javítja, hanem hozzájárul a környék esztétikájának és élhetőségének növeléséhez is.

A projekt az önkormányzat és a helyi közösség közötti sikeres együttműködés eredményeként valósult meg, ami példát mutat arra, hogy a lakosság igényeinek megfelelően, közvetlenül tudják befolyásolni környezetük alakulását. A beruházás során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a járda megfeleljen a modern követelményeknek, így biztosítva a gyalogosok biztonságos és kényelmes közlekedését.

A helyi lakosok örömmel fogadták az új járdát, többen kiemelték, hogy a fejlesztés jelentősen javítja a közlekedési feltételeket, különösen a gyermekek és idősek számára, akik a leginkább ki vannak téve a közlekedési balesetek kockázatának. Az új járda nem csak a közlekedésbiztonságot növeli, hanem az utcaképet is szebbé teszi, ezzel is hozzájárulva a környék értékének növekedéséhez.

Szabó Gábor képviselő üzenetében köszönetet mondott minden érintettnek, aki részt vett a projekt megvalósításában, és hangsúlyozta, hogy a közösség további javaslatait és kéréseit is szívesen fogadja a jövőben, tovább erősítve ezzel a lakosság és az önkormányzat közötti együttműködést. Az új járda megépítése fontos lépés a helyi közösség életminőségének javítása felé, és remélhetőleg további hasonló kezdeményezések követik majd a jövőben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük