Mészáros Lőrinc helikopterrel repült Budaörsről Ferihegyre, majd magánrepülővel folytatta útját a Puskás Akadémia marbellai edzőmeccsére

közélet

A spanyolországi Marbellán járt a Puskás Akadémia edzőtáborában Mészáros Lőrinc. A felcsúti futballklub elnöki szerepét is betöltő közpénzmilliárdos a repülőgép-figyelő oldalak tanúsága szerint egy helikoptert és egy magánrepülőgépet is igénybe vett az utazáshoz, derítette ki az Átlátszó.

Az ADS-B Exchange repülőgép-figyelő alapján a Puskás Akadémia utolsó, Sparta Praha elleni edzőmeccse előtti napon, január 24-én indult útnak a Mészárosék által korábban már használt OE-XWY lajstromjelű helikopter a Budaörsi Repülőtérről Ferihegyre. Nem sokkal később a felcsúti vállalkozóval korábban szintén kapcsolatba hozott OE-HUG lajstromjelű privát jet jeladója is működésbe lépett, mely Budapestről a Marbellához legközelebbi magánrepülőket fogadó reptérre, Malagába repült.

Január 25-én, a cseh csapat elleni edzőmeccs napján ugyanezt a két légi járműveket használva, Mészáros a privát jettel Malagából Budapestre, a helikopterrel Budapestről Budaörsre repült. Azt, hogy Mészáros ekkor a Puskás edzőtáborában járt, a klub hivatalos közösségi oldala is közzétette.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük