Magyar Péter listázni kezdte az ATV munkatársait

közélet

Magyar Péter igen rövid interjút adott hétfőn Rónai Egonnak az ATV Egyenes beszéd című műsorában, miután kapott egy dossziét arról, hogy hányszor volt a csatorna vendége, miközben ő a választások utáni beszédében arról beszélt, hogy nem hívták meg. Egy rövid pengeváltás után a Tisza Párt alelnöke távozott. Később az ATV és Magyar Péter is közzétett egy közleményt, majd a csatorna nyilvánosságra hozta azt is, hogy hányszor hívták meg, mennyit szerepelt Magyar Péter náluk. – írja a 24.hu.

A Tisza Párt alelnöke ezt követően egy újabb Facebook-bejegyzésében azt közölte, provokáció történt, mivel a megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levette a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok.

Magyar Péter szerint hibázott, amikor elhitte, korrekt interjút akarnak vele készíteni. Azt írta: az ATV a Fidesz házitelevíziója, amit szerinte az igazol, hogy Mészáros Lőrinc cége értékesíti a csatorna reklámidejét, közzéteszik a kormányzati propganda hirdetéseit is. Magyar Péter NER-lovagnak nevezte Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját, majd közzétette több munkavállaló vallási hovatartozását, illetve egyiküket volt III/III-as ügynöknek nevezte.

Az ATV-ben rendszeresen szereplő Hont András a Facebook-oldalán reagált arra, hogy „felekezeti alapon” kezdett listázni „az új Megváltó”. Ironikusan azt javasolta, Magyar Péter ne álljon meg itt, az ilyenkor szokásos ritmusnak megfelelően a faji regisztrálással folytassa. Az Átlátszó újságírójának is üzent Magyar Péter.

Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy, aki letiltja a kommentelést a rendkívül nagyívű, bátor posztjai alatt. A  Hitgyülekezete nevű business egyházat nem a felekezetei hovatartozás miatt hoztam fel. De tudod te ezt nagyon jól. Jó vergődést! – írta tegeződő kommentjében a Tisza Párt alelnöke.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük