Címerügy – Facebook oldalunk is így járt…

közélet

Igen. Erre szokták mondani, hogy vigyázz, bármit azért nem használhatsz fel akárhol. Újpestiként nyomon követem a hagyományos Újpest FC és az UTE között kialakult címerügyet, azonban kaptuk mi is az ívet a minap. Ha megnézted, a Facebookon megtalálható Újpesti Hírmondó oldalunkat, akkor láthattad, hogy korábban egy gyorsan megszerkesztett, az újpesti címert is tartalmazó borítóképpel jelentünk meg egy héttel ezelőtt.

Mai napon kaptuk egy emailt közvetve Dr. Tahon Róbert jegyző Úrtól, hogy azonnal távolítsuk el az újpesti címert a borítóképből, mert azt különböző jog védi, és nem lehet csak úgy akárhol felhasználni. Természetesen ezt a kérést tiszteletben tartjuk, és nyilvánosan elnézését kérjük az átmeneti jogsértés miatt.

Annak viszont nagyon örülünk, hogy az Önkormányzat emberei is olvassák hírcsatornánkat, mivel számos kérdést elküldtünk már a Wintermantel Zsolt fideszes polgármester számára többek között a szelektív hulladékok, a Sargentini-jelentés vagy a Szilas-patak miatt, vagy Oszváth Kálmán ugyancsak fideszes képviselő számára példának okán a Görgey úti villamos megállóhely beállója miatt, vagy éppen a Szigeti József sétány felújítása kapcsán. Sajnos részükről semmilyen válasz nem érkezett, pedig mindenki, hangsúlyozom: MINDENKI számára biztosítjuk a megjelenés lehetőségét a teljes pártatlanság jegyében.

A gyors és hatalmas segítségért köszönet egyik követőnknek, aki a hír hallatán egyből felajánlotta segítségét!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük