Csúcsra jár a propaganda szja-ügyben

gazdaság Kormány politika

A fiatalok nevében szerintem ezt el is mondhatom, hogy ez a döntés most nagyon jó lehetőség a fiataloknak a kormány részéről. Örülök neki, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem” – mondta a 23 éves veszprémi Bóka Bence, amikor a Hír Tv műsorában arról kérdezték, hogy örül-e Orbán Viktor pénteki bejelentésének.

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy 2022. január 1-jétől a 25 évnél fiatalabb dolgozóknak teljes jövedelemadó-mentességet ad a kormány.

Azt ugyanakkor se Bóka, se a műsorvezető Velkovics Vilmos nem említette a Hír Tv műsorában, hogy a fiatalok nevében beszélő férfi a Fidelitas (Fidesz ifjúsági szervezete) közép-dunántúli elnöke.

Ezt a 444 szúrta ki, és a lap azt is megjegyzi, hogy Bóka volt az, aki 2017-ben fehér festékkel eltüntette Veszprémben az „Orbán egy geci!” feliratot, amit Simicska Lajos festett fel a hirdetőoszlopaira. „Ilyen obszcén kifejezéssel felírni Orbán Viktorról, a miniszterelnök úrról valamit, az botrányos” – mondta akkor az RTL Híradónak.

Bóka arról is beszélt a Hír Tv-ben, hogy a havi benzinfogyasztását vagy telefonszámláját tudja majd az adókedvezményből állni, ami szerinte „egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel.”

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük