Tótka Sándor olimpiai bajnok az UTE versenyzője marad 2028-ig

sport Újpest

Az Újpesti Torna Egylet (UTE) büszkén jelentette be, hogy Tokió olimpiai bajnoka, Tótka Sándor, aki a klub egyik legkiemelkedőbb sportolója, újabb négy évre aláírt az egyesülethez. Ez azt jelenti, hogy Tótka Sándor az Újpest színeiben versenyezhet egészen a 2028-as Los Angeles-i olimpiáig.

Tótka Sándor, aki már bebizonyította kiváló képességeit a nemzetközi színtéren, tavaly biztosította helyét a férfi kajaknégyes csapatban. Jövőre, Párizsban, nem csak a négyes, hanem a páros versenyekben is megcélozza a dobogót, tovább erősítve ezzel Magyarország híres kajak-kenu hagyományait.

Az UTE elnöksége és a sportolói közösség egyaránt örömmel fogadta a hírt, hiszen Tótka Sándor újabb szerződése jelentős mértékben hozzájárul a klub sportolói eredményeinek és presztízsének növeléséhez. A versenyző maga is elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számára, hogy továbbra is az Újpesti Torna Egylet tagjaként versenyezhet, és már alig várja, hogy újra bebizonyíthassa tudását a nemzetközi versenyeken.

A klub elkötelezettsége a sportolók fejlődése és támogatása iránt mindig is kiemelkedő volt, és Tótka Sándor megtartása csak megerősíti ezt a hozzáállást. Az UTE vezetősége kijelentette, hogy a jövőben is mindent megtesznek annak érdekében, hogy sportolóik a legmagasabb szinten képviselhessék a klubot és az országot.

A következő olimpiai szereplés ígéretesnek tűnik Tótka Sándor és az Újpesti Torna Egylet számára. A klub és a sportoló közös célja, hogy további sikereket érjenek el a nemzetközi versenyeken, és Magyarország büszkeségét, a kajak-kenut, továbbra is a világ élvonalában tartsák.

Az Újpesti Torna Egylet és Tótka Sándor együttműködése kétségkívül hozzájárul a magyar sport sikereihez, és reményt ad a jövőbeli sikerekre is.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük