Óriási pofonba szaladt bele az Újpest a Zalaegerszeg ellen

sport Újpest

Az Újpest FC számára fájdalmas este zajlott a Szusza Ferenc Stadionban, ahol az OTP Bank Liga 27. fordulójában 5:1-es vereséget szenvedett a Zalaegerszegi TE csapatától. Ez a meccs nemcsak a tabellán okozott visszaesést a lila-fehérek számára, de lelkileg is megterhelő lehetett játékosoknak és szurkolóknak egyaránt. Az Újpest ezzel a vereséggel a tabella 10. helyére csúszott vissza, bár 13 pontos előnnyel rendelkezik a kiesőzónában lévő Kisvárda előtt.

Bár a vezetést az Újpest szerezte meg, a ZTE még a félidő vége előtt egyenlíteni tudott. A második félidőben a lila-fehérek próbálkozásai rendre elakadtak a vendégek masszív védelmén, és bár voltak ígéretes helyzeteik, ezeket nem sikerült gólra váltaniuk, így a Zalaegerszeg magabiztosan húzta be a győzelmet.

Ez a vereség komoly csapás az Újpest számára, amely a szezon előrehaladtával igyekszik stabilizálni helyzetét a bajnokságban, és távol maradni a kiesőzónától. A mérkőzés eredménye rávilágított a csapat hiányosságaira és azon területekre, amelyeken sürgős fejlesztésre van szükség.

A következő fordulóban az Újpest FC-nek lehetősége nyílik javítani helyzetén, amikor idegenben lép pályára a Kisvárda ellen. Ez a mérkőzés különösen fontos lesz a lila-fehérek számára, hiszen egy győzelem nem csak a tabellán való előrelépést jelentené, hanem lelkileg is jelentős lökést adhatna a csapatnak.

A szurkolók és a csapat egyaránt nagy várakozással tekintenek a Kisvárda elleni találkozó elé, remélve, hogy az Újpest képes lesz túllépni a Zalaegerszeg elleni vereség okozta csalódáson, és újra győztes útra lép. A következő hétvége így minden bizonnyal döntő jelentőségű lesz az Újpest FC számára, hiszen a szezon hátralévő részében minden pont aranyat ér a bennmaradásért folytatott küzdelemben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük