Most szombaton kezdetét veszi az önkormányzati választási kampány

Újpest

Trippon Norbert alpolgármester, aki már több mint húsz éve áll az újpestiek szolgálatában, hivatalosan is bejelentette, hogy ismét polgármesteri tisztségre pályázik. A jelölési folyamat kezdetével egy időben közösségi oldalán keresztül osztotta meg üzenetét, amelyben a város lakóihoz fordul támogatásért.

A polgármesterjelölt bejegyzésében kiemelte Újpest egyedi jellegét és a közösség erős kötődését a városhoz. „Kedves újpestiek! Igazán nagyszerű érzés, hogy mi mindannyian egy különleges város, különleges és büszke közösségéhez tartozhatunk. Hisz Újpest a mi városunk, melyhez szívből ragaszkodunk,” írja Trippon.

A választási kampány hivatalos kezdetét jelentő ajánlások gyűjtése április 20-án veszi kezdetét. Trippon arra kéri újpestieket, hogy támogassák őt és a városvezetést képviselő többi jelöltet is, hogy folytatódhasson a munka, amit az elmúlt években elkezdtek. „Kérem támogassanak bennünket most ajánlásaikkal, majd szavazatukkal is június 9-én! Győzzünk együtt, hogy velünk minden újpesti nyerjen!” – fogalmaz a posztban.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük