Megtartotta pénteken első edzését Mészöly Géza

sport Újpest

Pénteken az Újpest FC új korszakot kezdett meg Mészöly Géza vezetésével, aki az előző nap lett a csapat új vezetőedzője. Az első edzés egy új kezdetet is jelenthet a klub számára, amely hosszú nyeretlenségi sorozat és vezetőedző-váltás után keresi útját vissza a sikerhez.

Az edzésen Mészöly Géza azonnal hozzálátott a csapat hangulatának és önbizalmának helyreállításához. A játékosokkal folytatott beszélgetéseken keresztül az új edző célja az volt, hogy megerősítse a csapategységet és pozitív szemléletet alakítson ki. Az edzésen különös hangsúlyt fektettek a taktikai felkészülésre és a játékintelligencia fejlesztésére, jelezve, hogy az új vezetőedző komoly változásokat tervez a csapat játékstílusában.

A játékosok pozitívan reagáltak az új edzői stílusra, amely friss levegőt hozhat a csapatba. A változás szükségességét az elmúlt hónapok kudarcai is alátámasztották, így a játékosok nyitottak voltak az újításokra és készen állnak arra, hogy keményen dolgozzanak a javulás érdekében.

Mészöly Géza korábban elmondta, tudatában van annak, hogy a csapat nehéz helyzetben van, de ő optimist. Hisz a játékosok képességeiben és abban, hogy közösen képesek lesznek megfordítani a helyzetet. Az első edzés jó hangulatban telt, és már látszanak azok az alapok, amikre építhetnek.

A klubvezetés és a szurkolók egyaránt reménykednek, hogy Mészöly Géza kinevezése és az általa hozott új szemlélet jelentős fordulatot hoz az Újpest FC sorsában. A vasárnapi mérkőzés a Diósgyőr ellen már az új vezetőedző első komoly tesztje lesz, ahol a csapat megmutathatja, hogy képes-e új irányt venni és visszatérni a győztes útra.

Címke:

1 thoughts on “Megtartotta pénteken első edzését Mészöly Géza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük