Jól halad a Szent László tér macskaköves útburkolatának felújítása

Újpest

Még június 21-én számoltunk be róla, hogy lezárták az újpesti Szent László teret, mert felújítják az útburkolatot. Most Trippon Norbert és Czigler László alpolgármester jelentkezett a mai állással kapcsolatban.

Bejegyzéseikben azt írják, hogy a Szent László tér macskaköves felületeinek eltávolítása és az új útburkolat kialakítása zajlik éppen, mely munkálatokat Trippon Norbert alpolgármester Czigler László alpolgármesterrel, a körzet önkormányzati képviselőjével tekintették meg. Ezzel egyidejűleg új kopóréteget kap a Nagysándor József utca is – tették hozzá.

Mint írták, a Szent László tér és térségében lépésről-lépésre haladnak a munkákkal.

Felújították a Teknős kutyafuttatót, ahol napelemes térlámpákat, új eszközöket helyeztek el. Elkészült a Tűzoltó Skanzen előtti viakolor járda, a Szent Imre utcában szintén minőségi járdát és kulturált parkolóhelyeket létesítettek. Ez utóbbi projekt második üteme hamarosan folytatódik – olvasható a posztban

Kiemelték, hogy a Szent László teret övező zöldterületeken fákat ültettek, a Teknős szobor pedig visszakapta a farkát, hiszen ezt az ikonikus újpesti szobrot korábban megcsonkították.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük