Július 1-jétől további új buszok érkeznek Újpestre

Budapest Közlekedés Újpest

Hétvégén forgalomba állnak a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére érkező 150 darabos MAN Lion’s autóbuszflotta utolsó példányai is. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően a fővárosban közlekedők egyre több kényelmes, klimatizált és környezetkímélő járművet vehetnek igénybe utazásaik során – számolt ba a BKK.

Újabb 25 szóló és 25 csuklós autóbusz áll forgalomba Budapesten július 1-étől. Ezek a vadonatúj járművek annak a 150 darabos MAN Lion’s autóbuszflottának a részei, amelyek a BKK megrendelésére, az ArrivaBus Kft. tulajdonában és üzemeltetésében közlekednek a fővárosban.

A buszok fokozatosan álltak forgalomba: május 1-én 50, június 1-én szintén 50 új jármű kezdte el első munkanapját. Ennek köszönhetően a BKK ügyfelei már most is találkozhatnak ezekkel a modern járművekkel a város több pontján, többi között a 100E Repülőtéri Expressz vonalán is.

Júliustól további 50 vadonatúj jármű gördül ki a buszgarázsból, amelyek így már a 25-ös, a 96-os, a 120-as, a 296-os és a 296A vonalon is a fővárosban közlekedők kényelmét szolgálják, és további vadonatúj csuklós autóbuszok állnak forgalomba a 20E, a 30-as, a 30A, a 196-os, a 196A és a 230-as vonalakon is.

A vadonatúj MAN Lion’s autóbuszok a korábbi Mercedes Citaro járműveket váltják. A világosabb és tágasabb utasterükbe nagyobb teljesítményű légkondicionáló berendezés, utastájékoztató monitorok, illetve az utasok biztonságérzetét növelő fedélzeti kamerarendszer is került.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük