Huszonötezer zöldhulladékgyűjtő-zsákot oszt ki idén is Újpest Önkormányzata

hulladék köztisztaság Újpest

Idén sem marad el a zöldhulladékgyűjtő-zsák osztás Újpest Önkormányzatának jóvoltából – írják az Újpesti Városgondnokság honlapján. 2022-ben 25 ezer zsákot osztanak szét a lakosság körében, a gyűjtőzsákokat az Óradna utcai telephelyükön lehet átvenni november 7. és november 11. között.

Az átvételi szabályok a következőek:

  1. A társasházak meghatalmazottai 10 darab, a kertes házak tulajdonosai 20 darab zsákot vehetnek át ingyenesen lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával.
  2. Meghatalmazással a gyűjtőzsákok más helyett is átvehetőek.
  3. Kérjük azon társasház képviselőket, akik nagyobb mennyiségben vesznek át egyszerre gyűjtőzsákokat, előre jelezzék azt az Újpesti Városgondnokság felé, a könnyebb átvétel érdekében.

Időpontok:

  • Hétfő, kedd, csütörtök 12:30 és 15:30 között.
  • Szerda 12:30 és 18:00 között.
  • Péntek 7:00 és 12:00 között.

A zöldhulladékgyűjtő-zsákokba csak lombot, kaszálékot, nyesedéket lehet rakni. A méteres darabokra vágott 10 cm átmérőjű faágakat kötegelve a zöldhulladékgyűjtő-zsákok mellé kell kihelyezni. Ha ezt a méretet nem tartja a lakosság, a Budapesti Közművek nem szállítja el azokat. A zöldhulladékot a lakókörzetük érvényes elszállítási napján legkésőbb reggel 5 óráig, a BKM járművei számára is megközelíthető, jól látható helyre kell kihelyezni.

Címke:

1 thoughts on “Huszonötezer zöldhulladékgyűjtő-zsákot oszt ki idén is Újpest Önkormányzata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük