Házhoz megy a pofonért a Fidesz kórházügyben

egészség Újpest

A közelmúltban egyre hevesebb vita bontakozik ki az Árpád kórház bezárása körül, melynek kapcsán a Fidesz most aláírásokat gyűjt, annak ellenére, hogy korábban maguk hozták meg a bezárásról szóló döntést. A választópolgárok és a kerület lakóinak véleménye egyértelműen kifejezésre kerül a közösségi médiában és a nyilvános fórumokon, ahol számos hozzászólás tükrözi az emberek csalódottságát és ellenérzéseit a Wintermantel Zsolt cselekedeteivel szemben.

Egy kerületi lakó így fogalmaz: „Az hogy ők zárták be és munkásszállást akartak kialakítani belőle, akkor most ne szövegeljen, mert HITELTELEN, sőt a szülőotthont is bezáratták.” Ezzel rámutatva arra a fájdalmas ellentmondásra, hogy a párt most éppen azon az intézményen próbál segíteni, amelynek bezárását korábban maguk okozták.

Egy másik éles bíráló így szól: „Mindent Ők zártak be, és most dumál, jellemtelen alak !!!” Kiemelve a Fidesz döntéseinek következetlenségét és a pártvezetők által tanúsított magatartást, ami sokak szerint elfogadhatatlan.

A düh és a csalódottság más formában is megnyilvánul: „Talán amikor bezárták a kórházat akkor kellett volna kiállni.” Ez a megjegyzés arra utal, hogy a közösség szerint a Fidesznek és Wintermantel Zsoltnak már korábban, a bezárás idején kellett volna aktívan cselekednie.

A kommentek között felmerül egy gyakori kérdés is: „Ki volt a polgi, mikor hagyták be zárni??? Ki akart belőle munkásszállót az ukránoknak???” Ezek a kérdések rávilágítanak a döntések átláthatóságának és felelősségének hiányára.

Az emberek nem csak kritizálnak, hanem konkrét kérdéseket is feltesznek, például: „Ti zártátok be, hülyének nézitek az embert?” és „Nem üzlet az egészségügy?? Akkor miért terelitek az embereket afelé???” Ezek a kérdések alapvető aggályokat fejeznek ki az egészségügyi rendszer jelenlegi állapotával és irányításával kapcsolatban.

Az Árpád kórház bezárása és a Fidesz jelenlegi aláírásgyűjtése körüli vita egy olyan tágabb társadalmi és politikai kontextus részét képezi, amelyben a közvélemény egyre inkább kritikusan szemléli a döntéseket és azok társadalmi hatásait. Az emberek hozzászólásai nemcsak a konkrét ügy részleteire világítanak rá, hanem arra is, hogy mennyire fontos a nyílt kommunikáció és az átláthatóság a politikában.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük