Figyelem! Közműjavítás miatt egyes újpesti buszjáratok pár napig terelve közlekednek!

Közlekedés Újpest

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bejelentette, hogy ma reggel 8 órától szombat hajnalig több járat közlekedése ideiglenesen módosul a fővárosban. Ez a változás a közműjavítási munkálatok miatt szükséges, amelyek jelentős hatással vannak a közlekedési hálózatra.

A változások érintik a 30-as, 230-as és 30A számú autóbuszokat, valamint a 930-as éjszakai járatot. Ezek a járatok terelőútvonalon közlekednek, elkerülve az Illek Vince utca és a Csokonai utca megállókat. A terelés útvonala a Türr István utca, Szent László tér, Szent Imre utca, Corvin utca, Görgey Artúr út és István út lesz, mindkét irányban.

A BKK tájékoztatása szerint a járatok ideiglenesen megállnak a Szent László téren, a 20E autóbusz megállójában, valamint a 14-es villamos Kis Ernő utcai megállóhelyén.

A közműjavítási munkálatok és az ezzel járó közlekedési változások célja, hogy a városi infrastruktúrát a lehető leggyorsabban és hatékonyabban karbantartsák és fejlesszék. A BKK arra kéri a közlekedőket, hogy tervezzék meg útvonalukat előre, és készüljenek fel a terelések és az esetleges késések miatt.

Az utasok további információkat és a legfrissebb közlekedési híreket a BKK honlapján és mobilalkalmazásán találhatják meg. A BKK elkötelezett amellett, hogy az utasok a lehető legkisebb kellemetlenségek mellett juthassanak el céljukhoz ezen időszak alatt.

A közlekedési vállalat megértést és türelmet kér az utazóközönségtől ezen ideiglenes változások idejére.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük