A hős újpesti állatmentő újra akcióban!

Újpest

Újpesten, a Petőfi utca 17. előtt történt események ismét bebizonyították, hogy a hősök közöttünk járnak, és néha olyan emberek viselik a hősök köpenyét, akik a mindennapokban az állatokért küzdenek. Venter György, az Állatmentő Liga elkötelezett önkéntese, aki nem először mutatta meg bátorságát és gyorsaságát vészhelyzetben, most egy égő kuka lángjaival szállt szembe, megakadályozva ezzel egy nagyobb katasztrófát.

A drámai események akkor vették kezdetüket, amikor egy kuka hirtelen lángra kapott Újpest szívében. A helyzet súlyosságát felismerve Venter György azonnal cselekedett: porral oltóval a kezében rohant a tűz felé és szakszerű beavatkozásával eloltotta a lángokat. Az ő gyors és határozott fellépése következtében senki sem sérült meg, és a tűz sem terjedhetett tovább.

Venter György neve nem ismeretlen a hősies cselekedetek világában. Legutóbbi hőstette, amikor egy emberi életet mentett meg, még most is sokak emlékezetében él. Az Állatmentő Liga önkénteseinek sorait erősítve György újra és újra bizonyítja, hogy az állatmentés mellett bármikor készen áll emberi életek megmentésére is.

Az eset kapcsán az Állatmentő Liga is megszólalt, kiemelve Venter György elszántságát és hősies cselekedetét. „Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen bátor és elkötelezett emberekkel dolgozhatunk együtt. György tettei inspirálóak mindannyiunk számára.”

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük